Лечков в нагъл скандал

Вицепрезидентът и отговорникът за националните отбори към БФС Йордан Лечков отговаря и следи стриктно само за едно нещо – хотелът му в Сливен да се пълни с всякакви национални гарнитури. За което, разбира се, плаща самото БФС. Тежкото обвинение след позорната загуба от Косово с 2:3 отправи доскорошният административен директор на ЦСКА Милко Георгиев.

„Ами онези близо 1,5 млн. лв. на година, които ММС отпуска на Боби и Ко, за провеждане на подготвителни лагери на юношите? Можете ли да познаете в кои хотели се провеждат? Да, браво! И не е толкова важно, че спят в хотела на Лечков и Фурнаджиев, вие ако видите на какви цени спят там… С вашите пари – да не забравите!!!“, пише Георгиев.

„Всичките момчета, които играха снощи, заслужават похвала за старанието си! Е, всъщност имаше един, който даже не се и напъна, ама нали е на тати – няма да го закачаме… И какво всъщност си мислим всички? Какъв точно футбол да коментираме? Схеми ли? Или тактика по време на мача? Хайде по-сериозно! В този си вид на администриране на футбола у нас нищо изненадващо не се е случило. Група необразовани, силно зависими (и конюктурно, и политически) хора, се опитват да ни баламосват вече 15 години, че разбират от администрация, чертаят стратегии за развитие и… печелят конгреси! Какво очакваме от онова поколение от САЩ 94, което във всяко едно отношение се провали във всяка една сфера извън чисто спортно техническата? Без изключение!!! Окиченият с титлата президент на футболния съюз, наистина страхотен вратар, стигна падението да се яви пиян като кирка на среща на високо междудържавно ниво“, пише още в критичния си коментар Георгиев.

Коментари