Само 4:0, а трябваше да е 40! Спешно: СПИРАЙТЕ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ!

5683
Швейцария размаза България

Швейцария размаза България с 4:0 в мач от световните квалификации!

Добре че не беше с 40… А трябваше!

По-слаб национален отбор ние никога не сме имали. НИКОГА!

Не се разбра нито един клоун от трупата на Ясен Петров по каква работа беше на терена в Люцерн.

Палячовците бяха потресаваща гледка. Толкова жалко изглеждаха, че накрая взе да им „прилошава“. Трик на съдрани от бой седмокласници, изпълнен доста комично от Тодор Неделев. Но хайде – при него може да е и от килограмите.

А иначе така наречените „лъвове“ са по-зле от дебели чичковци на средна възраст, ритащи в събота следобед в безславни опити да свалят някой килограм.

И това си пролича – швейцарците ги завряха от първата минута в наказателното им поле и за следващите близо 100 минути с добавеното време те излизаха оттам рядко. Да не кажем почти никога!

То не беше канонада от удари, то не бяха отменени голове (2), греди (2), корнери (18:1)… Ясенпетровците нямаха сила дори да преминат десетина метра от центъра. Не успяха да си подадат три пъти поред напред нито един път.

Това не може да е национален отбор. Това не може изобщо да е отбор! Сигурно 11 от най-мързеливите българи – депутатите, щяха да измислят нещо по-футболно.

Да не си в състояние да не направиш цял мач една смислена комбинация – явно си некадърен, безполезен, нещастен. Тези момчета определено са си сбъркали професията. Да си се връщат в дискотеките, да стават там диджеи или професионални танцьори и да ни освободят от отвратителното си присъствие.

А за финал – за какви конгреси изобщо говорим, за какви промени? Футболът ни е толкова болен и алкохолизиран от тиранията на Борислав Михайлов и подчинените му пияници, че има само един лек. Разпускане на професионално ниво и работа само отдолу. На правилна работа, не с връзкарчета!

И след десет години усилен труд може пак да се пробваме за нещо. Защото ако я караме така – следващият път наистина ще е 40:0. Още следващия!

Борислав Хаджиев

Коментари