Боецът Даниел Златков обръща палачинката: Не съм се отказал окончателно от футбола, мога да се върна на терена (ВИДЕО)

2120

Даниел Златков или БГ Роналдо, както е по-известен, обясни защо реши да смени футбола с ММА битките, ще се върне ли на терена и истина или шоу беше боят му в клетката. Както е известно, бившият защитник на Ботев (Пловдив), Славия и Миньор (Перник) успя да победи актьора Атанас Михайлов с технически нокаут на 13 януари.
„Не съм се отказал окончателно от футбола, мога да се върна отново на терена. Просто така се случи с поканата да се бия в „Арена Армеец“. Приех, защото бях свободен“, обясни взетото решение Златков.Става напечено. Багата с тежки думи към новоизлюпения боец Даниел Златков: Усилията на много момчета бяха обезценени от този палячоБоец номер едно в тежка категория на бойната верига PFL (WSOF) – Благой Иванов, заяви категоричното …Jan 17 2018bgsport.net

„Боят си беше бой. Със сигурност много повече хора са очаквали да се изложим. Понесох много негативи, включително и заплахи. Получавах стотици съобщения всеки ден. Повечето от тях не ги четях“, добави той. „Във футбола се подписва договор и вземаш възнаграждение всеки месец. В ММА се организира една галавечер, в която вземаш определена сума. Ако в следващите месеци нямаш влизане в клетка, не получаваш пари“, поясни още футболистът.
„Популярността не помага нито на терена, нито в клетката“, категоричен е Дани Златков.
Той отказа да отговори на Благой Иванов – Багата, който го упрекна, че „обезценява труда на много от бойците“ и го обиди, наричайки го „палячо“.
Източник: blitz.bgВсички се хихикаха на БГ Роналдо, но… В зрелищен мач Даниел Златков отказа съперника си при дебюта си в ММАДаниел Златков записа изключително успешен дебют в смесените бойни изкуства (ММА). Бившият футболист…Jan 13 2018bgsport.net

Коментари