Войната на Кобрата с Джени Суши: Пулев наел адвокат срещу $ 1000 на час

918
Джени Суши

Целувката, с която боксьорът ни Кубрат Пулев влезе в световните новини, продължава да му носи кошмарни финансови новини. За да увеличи шансовете си в битката с напористата репортерка Джени Суши, българинът е влязъл в много сериозни разходи.Тежък удар за Кобрата, Джени Суши му отхапа 10 милиона долараКубрат Пулев в последните седмици непрекъснато е център на вниманието. За съжаление, този път това н…Apr 18 2019bgsport.net

Кубрат Пулев е решил да се бръкне дълбоко за предстоящата битка с цицорестата американка Джени Суши. Тя ще се води на два фронта – пред боксовата комисия на щата Калифорния, и отделно в съда. Хотарена написа, че българският боксор вече е наел мастита адвокатска кантора, която да го защитава и на двете места. Но ще си плаща по тарифа, която е от 1000 долара на час.

На 14 май Кобрата и юристите му трябва да се явят пред боксовата комисия, която отне временно лиценза му да се бие на територията на САЩ, докато не разгледа случая. Пулев е обвинен за сексуално малтретиране, след като награби и целуна представящата се за репортерка Джени Суши пред камерата.
Адвокатите на Кобрата ще се изправят срещу нейна колежка Глориа Олред, която е отявлена феминистка и мъжемразка.

Говори се, че зад жалбите на напористата репортерка Суши стои още цяла мрежа от организации за защита на малцинствени групи. Затова на Пулев ще му се наложи да си плаща като поп. Освен ако не клекне пред рекета, на който го подлагат Джени с голото суши и нейната адвокатка. Те му искат общо 600 000 долара за споразумение. От тях 300 хилядарки са за оттегляне на съдебното обвинение и още толкова за жалбата пред боксовата комисия.

Кобрата и мениджърите му били категорични, че няма да платят исканите над половин милион долара. И затова наели кантората, която също дере кожи, но не чак толкова. Със сигурност юристите му ще пледират, че Пулев е бил провокиран от евтината парцалеса. Джени Суши се умилкваше около него през цялото време с огромно деколте, от което нейните цици стърчаха навън. А самата американка, която уж се чувствала осквернена, дойде на купона след мача и се изреди да сяда в скутовете на приятелите на Кобрата и да им се натиска.

Всичко това е заснето от камерите в хотела, както и факта, че Суши е ходила да прави секс в тоалетната с един от присъстващите. Именно на тези доказателства щяла да се крепи защитата на Пулев. Освен това най-вероятно ще бъде представена медицинска експертиза, че на ринга Кобрата е загубил над половин литър кръв, съперникът му Богдан Дину го млатил здраво в главата, и така нашият не бил съвсем с разсъдъка си.

Ако даде на Суши исканите 600 000 долара, Кубрат ще загуби немалка част от състоянието си. От мача, след който целуна Джени с голото суши, той изкара 250 000 долара, част от които обаче остава за хората от екипа му. Най-големия си хонорар – 1.45 милиона долара, Пулев взе, след като Владимир Кличко го размаза само за пет рунда на ринга в Хамбург.

Близки до Кобрата твърдят, че той вече се вайкал пред тях в какъв капан са го вкарали. На всичкото отгоре той вече търпи финансови загуби заради отнетия лиценз. Българинът беше един от вариантите за съперник на Антъни Джошуа на 1 юни, но отпадна от списъка, в който са други шестима боксьори.Джени Суши нападна Андреа в Инстаграм: Репортерката бясна, че не свали КобратаСкандалната телевизионна репортерка Джени Суши продължава с атаките си към Кубрат Пулев заради просл…Apr 11 2019bgsport.net

Коментари