Голям скандал със сина на Боевски, ужилил маса хора с пари, лъжейки грозно, че детето му е болно

1934

Синът на Гълъбин Боевски Пол лепна ново черно петно върху фамилията. Докато баща му лежа в затвор в Бразилия заради кокаинова афера, Пол решил да мами хората и да ги завлича с пари, използвайки най-ценното, което има – детето си.
Пол и бившата му жена Капка от години не са заедно, а за сина им се грижи единствено и само тя, пише „Галерия“.
Как му е хрумнало на Пол да проси пари, лъжейки, че синът му е в болница, никой не знае, но майката раздуха историята в социалната мрежа.
Капка Алексиева публикува възмутителен пост, който гласи: „Не давайте пари на бащата на сина ми! Детето ми не е в болница! Намират ме хора да искат обратно хиляди левове,  дадени на него във връзка с моето дете! Отглеждам сина си сама от години! Излъгани сте!“.

По всичко личи, че Боевски-син е ударил дъното, а щом е тръгнал да проси от околните, служейки си с измама, явно кранчето от страна на баща му окончателно е секнало, добавя изданието. Говори се, че  Гълъбин Боевски е фалирал напълно.  Вече не може да е нито глава на фамилията си, нито да издържа кого да е от членовете й. Доскоро той все покриваше гафовете на Пол, но изглежда вече няма да може да го спасява, а той съвсем е загубил мярката, ужасени са и близките на семейство Боевски.
Не може да се каже в такъв случай, с какви пари Пол е вдигнал сватба, която се състоя в началото на годината. С Капка той нямаше брак, а настоящата късметлийка е последната му изгора Вилияна Янкова. Церемонията е била в тесен кръг и всички са я пазили в тайна. Може би целият масраф е покрит от семейството на новата съпруга, а те тепърва ще берат ядове с буйния Пол, убедени са от обкръжението на бившата му Капка.
Още от ученик синът на Гълъбин Боевски имаше криминални прояви. Тогава той се разхождаше с  газов пистолет в класната стая,  а и често играеше с приятелите си на руска рулетка. Когато беше на 15 години, той се простреля в слепоочието, получи тежка рана и лежа в клиниката по изгаряния. Баща му пък се наложи да подаде оставка като общински съветник.

Източник: БЛИЦ

Коментари