Гришо с откровена изповед: Не съм в мир със себе си, нужна ми е повече утеха. Това е война (ВИДЕО)

1396

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров призна, че все още не е достигнал върха на възможностите си. Той се готви за турнира в в Индиън Уелс и даде интервю пред официалния сайт.
„Тялото ми започна да свиква с натоварванията. Вече съм по-последователен в действията си. Не мога да кажа обаче, че се намирам в мир със себе си. Аз съм само на 26 години. Това е война“, коментира Григор Димитров.
„Ако оставим шегата настрана, вече съм на позиция, в която съм длъжен да давам максимума от себе си. Както на корта, така и извън него. Когато играя, се опитвам да се влагам до краен предел.Привилегирован: Треньор на ЦСКА яхна колата на Гришо, показа как се фучи със 120 км/ч в София (СНИМКИ)Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се похвали с голяма привилегия. Киро, който триумфира кат…Feb 12 2018bgsport.net

Същото правя и по време на тренировките във фитнеса“, продължи Гришо.
„Исках да продължа инерцията от миналия сезон и затова започнах подготовката си по-рано. Моята цел бе да се представя на ниво в Австралия. Мога да кажа, че резултатът е добър, но не е това, на което се надявах. Трябва да продължа да работя така и вярвам, че нещата ще се случат.
Може би хората около мен трябва да ме успокояват повече. Едно от най-важните неща, които научих през миналата година, е как да си почивам. Все още не съм достатъчно добър в това, но се старая да го постигна“, завърши Димитров.
Източник blitz.bg

Мистерията около Гришо се разбулва. Шефът на турнира в Ротердам обясни защо нашият беше толкова слаб срещу ФедерерДиректорът на турнира в Ротердам Рихард Крайчек хвърли повече яснота около нетипично слабата игра на…Feb 18 2018bgsport.net

Коментари