Грозно посегателство срещу „златно момиче“ на България, има задържан

1510
златните момичета

„Златното момиче“ Ренета Камберова с ужас установи, че колата й е била разбита. Посегателството срещу абсолютната световна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва снощи пред дома на грацията в Пазарджик, уточнява агенция „Блиц“. Рени публикува снимка в социалната мрежа Фейсбук, показвайки щетите по беемвето си, след като с ужас установила, че е със счупено стъкло на предната лява врата.
Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и снощи грацията паркирала на същото място пред дома си. За щастие, Камберова се е разминала с още по-голяма уплаха, след като не е била в колата в момента, в който е била разбита. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.
вандализъм
Ренета КамбероваГърми голям скандал в художествената гимнастика, Нешка Робева с горещ апел към Илиана РаеваЛегендата Нешка Робева отправи остра критика към главния мениждър на националния отбор по художестве…Aug 9 2018bgsport.net

Световната шампионка по художествена гимнастика установила, че нищо не е откраднато от автомобила й.
По информация на медията, нападателят, който е познат на полицията в Пазарджик, тъй като е криминално проявен, е задържан за 24 часа. Органите на реда го заловили в нетрезво състояние само минути, след като с камък счупил стъклото на автомобила на Камберова.
„Много неприятно, не съм го очаквала…“, коментира Рени пред агенцията.
Вече повече от година тя успешно управлява спорта в родния си град. Работата на обичаната навсякъде шампионка е свързана с постоянни пътувания, като Рени ежедневно е зад волана на автомобила си.Григор Димитров пак стана Спортист на годината, триумф на художествената гимнастика в анкетите за най-добър треньор и отборГригор Димитров бе избран за “Спортист на годината” на България за втори път в кариерата си. Най-доб…Dec 19 2017bgsport.net

Коментари