Джени Суши нападна Андреа в Инстаграм: Репортерката бясна, че не свали Кобрата

2933

Скандалната телевизионна репортерка Джени Суши продължава с атаките си към Кубрат Пулев заради прословутата целувка пред камерите, която американката се опитва да осребри. Освен че опитва да съсипе кариерата на Кобрата, Суши си позволи да атакува и половинката на боксьора ни.Кошмарите за Кобрата нямат край! Пореден тежък удар за негоКубрат Пулев може да понесе нов сериозен удар. След като боксовият му лиценз за щата Калифорния беше…Apr 1 2019bgsport.net

Джени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм, пише HotArena.
Скандалната репортерка пусна на лайв в Инстаграма си част от сторито си, в което откровено се заяжда с родната певица. При това директно, за да няма никакво съмнение към кого са отправени думите й.
„Защо ме гледаш?“, написа Суши към сторито си, където е оградила доказателство, че Андреа го е преглеждала. „Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!„, допълва Суши, като придружава написаното с иронично сърчице.

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда й, че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него.
И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой друг долар. И като част от озлобените й действия, скача и на половинката му Андреа.Става напечено за Кобрата, замразиха му лицензаЛицензът на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев е замразен заради скандала с журналистката Джени Суши…Mar 29 2019bgsport.net

Коментари