Гришо

Григор Димитров и Мария Шарапова са подновили своята връзка. Но не любовна, а приятелска. Агенция „Блиц“ съобщи, че преди няколко дни Гришо първи е потърсил Маша за съвет и тя откликнала на зова му.
Рускинята претърпя наскоро операция на дясното рамо. Любопитното е, че най-добрият ни тенисист има същия здравословен проблем като нея – мъчи го коварен тендинит.
Заради болките и дискомфорта Шарапова реши да легне под ножа и в момента се възстановява.
При Гришо голямата дилема е дали също да се подложи на операция.
Според източници на агенцията медицинският щаб на Григор Димитров е категоричен – той не бива да се оперира. Същото твърдял и легендарният Андре Агаси, който е съветник на Гришо.Бомба в тениса: Бивш национал оплю жестоко Григор Димитров, бил надут и мислел само за париБившият тенис национал на България за купа „Дейвис“ Радослав Лукаев заля с критика и сериозно оплю з…Dec 11 2018bgsport.net

Американецът, който е носител на 8 титли от Големия шлем, е имал същия проблем преди много години. Тогава обаче благодарение на успешна рехабилитация е отървал хирургическата интервенция. Сега Агаси бил категоричен за проблема на Гришо – никаква операция.
Григор обаче искал да чуе друго мнение. И след като прочел за случилото се с Шарапова, решил да я потърси.
В началото се притеснявал, че Маша може да го отреже и да не му отговори на повикването. Но тя му вдигнала още от първия опит. Била повече от радушна и добронамерена. И посъветвала Григор да направи като нея – да се оперира. Така той щял завинаги да премахне проблема.
„Мария даже е била готова да даде на Гришо координатите на лекаря, който я оперира. Но нашият засега изчаква, тъй като не е решил нищо на 100 процента. Шарапова твърдяла, че по-добър хирург няма никъде по света и гарантирала, че Григор ще се възстанови бързо и ще се върне още по-силен на корта”, твърдят наши информатори.

Както е известно, именно заради дясното си рамо Димитров пропусна всички турнири след Аустрелиън Оупън до момента.
„При Гришо всичко може да се очаква. Той е дал заявка за участие в следващия турнир – в Маями, след като отказа Индиън Уелс. Да, болките ги има, но съществува вероятност да се пусне в предстоящата надпревара с болкоуспокояващи инжекции. Вярно, че шансът е минимален, но… Всичко зависи от специалните процедури, на които се е подложил в края на миналата седмица. Те може да го закрепят, но само временно. Което си е риск голям”, добавят източниците на медията.Григор Димитров: Знам къде сбърках, болезнено еГригор Димитров бе крайно разочарован от отпадането си на Откритото първенство на Австралия. Българи…Jan 20 2019bgsport.net

Коментари