Златен дъжд: Обявиха каква сума прибира Кобрата за боя над Дину (видео)

2580
украинец прецаква Пулев

Хонорарът на Кубрат Пулев за двубоя с Богдан Дину в тежка категория в САЩ е 250 хиляди долара, обяви ESPN, цитиран от „Дневник“. Американското издание публикува парите, които получават всички боксьори, участвали в галавечерта на компанията „Топранк“ в Коста Меса, Калифорния.

Пулев получава най-голям дял – 250 хиляди долара. Неговият съперник Дину, който беше нокаутиран в седмия рунд, получава 80 500 долара. Следват двама боксьори, които участваха в по-леките категории в подгряващите срещи Джеси Магдалено (75 хиляди долара) и Рико Рамос (50 хил.).
Хонорарът на Пулев е значително по-нисък от това, което той получи при последната си среща с Хюи Фюри в София. Въпреки че сега срещата беше в САЩ, през октомври Пулев получи много голяма част от приходите от галавечерта в „Арена Армеец“.
Кобрата
КобратаНадарена журналистка изяде с поглед Кобрата, той си глътна граматикатаКубрат Пулев даде дълго интервю пред американската репортерка от радио NBS Sports Хелен Йе в седмица…Mar 18 2019bgsport.net

Конкретни цифри не искам да коментирам, но сумата е подобна на тази, с която спечелихме търга“, каза през октомври промоутърът Ивайло Гоцев. Тогава сумата беше около 1.5 милиона долара, а Пулев е получил около 75% от приходите.
След мача в САЩ Кубрат Пулев обяви, че е готов отново да се бие за световната титла. Той е задължителен претендент за пояса на Антъни Джошуа на Международната боксова федерация (IBF).

Според публикувания списък от журналиста от ESPN Дан Рафаел, сумата, която получава Тервел Пулев, е най-малка от всички участници. По-малкият от двамата братя Пулеви фигурира в списъка срещу сумата от 1000 долара. Съперникът му Мич Уилямс, който беше победен, получава 8000 долара.

Кобрата съобщи новина, която цяла България чака и направи скандално разкритие за боя с Фюри (ВИДЕО)Най-добрият ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев разкри, че следващият му мач ще …Nov 29 2018bgsport.net

Коментари