Извънредно! Написаха песен за Шумахер, а жена му Корина каза нещо, което всички искаха да чуят (ВИДЕО)

1145

Новина, която от години чакат феновете на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер обяви германският певец Саша Хершенбах.
Музикантът написа певец за пилота със заглавие „Роден да се бори“ (виж видеото долу) и я прати на семейството му за одобрение, а дни по-късно получи писмо не от друг, а от съпругата на Шумахер – Корина.
„Не очаквах да ми пише точно тя, но много се радвам, че го направи. Благодари ми за песента и каза, че в семейството често си я слушат. Естествено, но ми каза как е той, но едно изречение ми хареса най-много. Михаел продължава да се възстановява и не мисли да се отказва, ще се бори„, цитира написаното изпълнителят.
Парчето вече се превръща в химн на феновете на Шумахер и се очаква скоро да се сдобие с официален видеоклип.Немски професор вдъхна надежда на феновете на Михаел Шумахер, даде много оптимистична прогнозаПрофесор Марк Оберман, директор на центъра по неврология в германската клиника „Асклепиос”, вдъхна н…Feb 12 2018bgsport.net

Малко по-рано хубави новини събраха семейството и феновете на Михаел Шумахер. Те за съжаление не са свързани със здравето на пилота, който пострада тежко при ски спускане през 2013 година, а с благотворителна инициатива.
След инцидента с германеца беше създадена фондация „Продължавай да се бориш!“, която сега пусна в продажба плакат с благотворителна цел, а цената му е 36 долара.
„За нас е удоволствие да бъдем партньори в тази хубава инициатива. Това е страхотен начин да отбележим кариерата на Михаел върху този хубав плакат“, коментира говорителят на семейство Шумахер – Сабине Кем, която все по-рядко се появява пред медиите в последните няколко години.
Журналистите използваха повода, за да попитат Кем какво е здравословното състояние на легендата, на което тя отказа да отговори, определейки темата като „семейна тайна“.

Френско списание гръмна със сензационна новина за състоянието на Михаел Шумахер, дошла от негов роднинаЛегендарният пилот във Формула 1 Михаел Шумахер е в състояние да изпитва емоции. Това съобщава френс…Aug 24 2018bgsport.net

Коментари