Илиана Раева и Наско Сираков са на седмото небе след тази приказна новина (СНИМКА)

1206

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета, съобщи блага вест в социалните мрежи.
Красавицата се похвали с годежен пръстен в „Инстаграм“. Чаровната дама най-после е получила предложение от дългогодишната си половинка Георги Коруджиев, на което е казала заветното „Да“.
Двойката се е сгодила преди броени дни в Барселона, където е на почивка. Все още не е ясно кога ще е сватбата. Виолета и бившият футболист са заедно от няколко години, като вече имат и двегодишна дъщеря, кръстена на баба си — Илиана.
Дъщерята на Наско Сираков постави на място Домусчиев, накратко му обясни кой е гранд и кой не еДъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, често взима отношение по футболни теми. Брюнеткат…Oct 31 2018bgsport.net

Приказката става все по-щастлива и красива с всеки изминал ден! Обичам те, мое слънце и звезди”, написа Виолета, след като показа пръстените.
Любопитен факт е, че годежът се е състоял на 11 декември, докато семейството празнува сватбената годишнина на Илиана и Наско. Това е именно датата, на която те се женят, а сега празникът се превърнал в двоен за семейството.Извънредно от „Герена“: Разкриха точно колко милиона са дълговете на „Левски“, искат завръщане на СираковИзпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори след Общото събрание на акционерите, което …Sep 4 2018bgsport.net

Коментари