Джени Суши

Ново доказателство показва показва колко лека жена е журналистката Джени Суши, която бе целуната от Кубрат Пулев, а изкара този мил жест като изнасилване и сега съди българина.Джени Суши нападна Андреа в Инстаграм: Репортерката бясна, че не свали КобратаСкандалната телевизионна репортерка Джени Суши продължава с атаките си към Кубрат Пулев заради просл…Apr 11 2019bgsport.net

Хотелска камера е заснела фриволното поведение на палавата репортерка по време на купона след победата на Кобрата над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, запознати със събраните доказателства по случая.
Дженифър Равело, както е истинското име на журналистката, беше целуната по устата от Кобрата. Кадрите станаха най-популярното видео в САЩ през последния месец. Те са гледани от милиони потребители и станаха причина за временното замразяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев вече са се заели да градят защитата. 37-годишният софиянец ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред.
Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното поведение на Сушито по време на партито. В публичното пространство вече изтече един клип. В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видео наблюдението в лобито на хотела. Юристите на Кобрата не издават какво точно е записано, за да изненадат Суши.

Братът на Кобрата Тервел загатна в интервю за предаването „Код Спорт“, че кадрите ще разбият версията на американката за сексуално посегателство.
„Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното поведение. Това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 човека. Не съм притеснен. Не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че Джени е сексуално насилена с тази целувка, ако присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея“.Кошмарите за Кобрата нямат край! Пореден тежък удар за негоКубрат Пулев може да понесе нов сериозен удар. След като боксовият му лиценз за щата Калифорния беше…Apr 1 2019bgsport.net

Коментари