Трагедията е огромна – една от дъщерите на Коби е била в хеликоптера, общо 9 са загиналите

655
коби дъщеря

Кошмарът с трагедията и смъртта на легендарния баскетболист Коби Брайънт няма край. На борда на разбилия се хеликоптер сред загиналите пасажери е била и 13-годишната му дъщеря Джиана Мария Оноре – Джиджи, която е била изгряваща баскетболна звезда.

Според TMZ Sports те са били на път към Академия Мамба за баскетболна тренировка, когато е станала катастрофата. Академията е в близост до мястото на инцидента.

Джиана Мария-Оноре Брайънт е втората по възраст дъщеря на Коби и съпругата му Ванеса. 13-годишната Джиджи има още три сестри – Наталия (17), Бианка (3) и Капри, която се роди през юни миналата година.

Последните информации от полицията са, че в машината са се намирали 9 души. Никой не е успял да оцелее. Агенция „Асошиейтед Прес“ съобщава, позовавайки се на роднини, че в трагедията живота си са загубили още Джон Алтобели, главен треньор на местния отбор по бейзбол, съпругата му Кери и дъщеря им Алиса, която играела в един и същи отбор с дъщерята на Брайънт.

Виж още:Огромна трагедия – Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптерШокираща новина разтърси целият спортен свят. Една от най-големите легенди на баскетбола – Коби Брай…Jan 26 2020bgsport.net

Коментари