Маските паднаха: Крум Савов каза болезнената истина за скандалния отказ на Григор да играе в България!

2107

Идва Нова година, а малко след това – през февруари, ще се проведе поредното издание на турнира Sofia Open, в който ще се включат голям брой тенисисти от цял свят.
За съжаление българската публика няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който обясни в телевизионно интервю, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един „частен турнир“.
Спортният журналист Крум Савов коментира в студиото на „България он еър“ това, като каза, че така или иначе този турнир е направен за Григор Димитров и за да може българската публика да го види на живо и според Савов в тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава първата ни ракета са именно частни.Григор Димитров: Откъде накъде трябва да участвам в София, това е просто някакъв частен турнирБългарската тенис звезда Григор Димитров обясни пред БТВ причината, поради която за трети път ще про…Dec 5 2018bgsport.net

„Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович„, категоричен беше той. Крум Савов смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното.
Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че у нас го обвиняват, че не е българин, е голяма „излагация“.
По думите му в медиите в България постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист.Григор Димитров се появи с нов пръстен, тръгнаха слухове, че е сгоден за Никол Шерцингер (СНИМКА)Григор Димитров обича да носи много бижута по себе си. Но пръстенът, с който се появи в Чикаго, пред…Sep 21 2018bgsport.net

Коментари