Най-накрая! Мениджър на Шумахер изригна с дълго чакана новина

2268
Мениджър на Шумахер изригна с дълго чакана новина

Мениджър на Шумахер изригна с дълго чакана новина. Сабине Кем, бившият мениджър на Михаел Шумахер и сегашна говорителка на семейството, обяви, че скоро можем да очакваме добри новини за състоянието на пилота. Неговата съпруга Корина Шумахер обаче не е правила официално изявление.
Но новините относно състоянието на шампиона във Формула 1 в последните месеци наистина са обнадеждаващи.
Най-често задаваният въпрос от неговите фенове обаче все пак остава дали Шумахер все още е в кома.

Британското издание Express дава отговор, като се позовава на източници на „SportsMail“, които твърдят, че Шумахер „вече не е прикован на легло“ и „тръби не опасват тялото му, за да поддържат живота му“.
Тази оптимистична информация се подкрепя и от факта, че семейство Шумахер прекара коледните празници във вилата си в Майорка, където Михаел събираше слънчеви лъчи и витамин D, като част от рехабилитацията си.
„SportsMail“ твърди, че за лечението на легендата отиват близо 50 хил. лири на седмица.

А това, което знаехме до сега не е много. По думите на Жан Тод, бившия шеф на Ферари, Шумахер се подобрява и заедно дори са успели да изгледат няколко състезания от Формула 1.
Съветникът на папа Франциск, Георг Генсвайн, също посети състезателя и сподели с медиите, че Шумахер е наддал килограми и обича да усеща присъствието на хора около себе си.

Коментари