Разделят ли се Андреа и Кобрата: Певицата с първа реакция след скандала

987
Андреа

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в Интернет с любопитни думи, които впоследствие изтри от профила си.

Фолк певицата, която по принцип е много активна след успехите на своята половинка, този път запази мълчание, с което породи слухове, че двамата са се разделили, съобщава агенция „Блиц“. Посланието на русокосата сексбомба дава поводи за сериозни размисли.
В него тя признава, че се е научила да приема чувството, че не знае накъде отива и че се е научила да се обича.
„Докато летим, може все още да не знаем накъде отиваме„, пише тя. Същевременно чудесата са всяко разгъване на крилете, с които лети.Надарена журналистка изяде с поглед Кобрата, той си глътна граматикатаКубрат Пулев даде дълго интервю пред американската репортерка от радио NBS Sports Хелен Йе в седмица…Mar 18 2019bgsport.net

„Може и да не знаеш накъде отиваш, но знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат“, добави певицата в публикация, която, уви, вече не съществува.
В същото време проверка на медията установи, че Андреа вече не следва Кубрат Пулев, както и брат му Тервел, в социалната мрежа „Инстаграм“. От своя страна и Кобрата не я следва.
В същото време работодателите на Дженифър Суши – „Vegas Sports Daily“, публикуваха официално становище за целувката на Кубрат Пулев. Българският боксьор сграбчи репортерката след победата над Богдан Дину с нокаут в неделя сутрин. От съобщението става ясно, че е започнало разследване на ситуацията:

„След мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В момент, в който тя се опитвала да проведе интервю с него след срещата, това се е случило“, пише в сайта „vegassportsdaily.com“.
„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злощастно събитие.“

„Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, продължава становището.
„Това, което се случи на г-жа Суши, бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към публикациите ни и самата спортна индустрия.

Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.“
„Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”.

Златен дъжд: Обявиха каква сума прибира Кобрата за боя над Дину (видео)Хонорарът на Кубрат Пулев за двубоя с Богдан Дину в тежка категория в САЩ е 250 хиляди долара, обяви…Mar 24 2019bgsport.net

Коментари