Само за два дни в България Гришо пръснал стотици хиляди левове

Григор Димитров бе за няколко дни в България, без да вдига шум и да се натрапва на медиите. Посети родния си град Хасково, отскочи до Перник и Рилския манастир. Две бяха основните причини, за да се прибере у дома. Първо заради рождения ден на майка си и заради годишнината от смъртта на любимия му дядо.

Под сурдинка се говори, че за краткия си престой на родна земя Гришо е извадил няколко десетки хиляди левове, съобщава БЛИЦ. Твърди се, че той е купил огромен апартамент в София, както и парцел, намиращ се близо до родния му град. Целта на последната инвестиция остава загадка. Вероятно Григор планира да строи нещо там. „Човекът си има парите и знае как и за какво да ги похарчи. Той не е от тези, които пилеят сумите си насам и натам за излишни неща и глезотии”, коментират негови близки.

Почитателите на тениса обаче са разочаровани от факта, че Гришо няма да е в столицата ни за стартиралия вече турнир София Оупън. „Да, разбрахме, че е контузен и поради това няма да участва на предстоящата надпревара в Ротердам, където бе подал заявка да е на корта. Но какво му пречеше да остане тук и в първия ден на турнира да се яви в зала „Армеец Арена” и да подкрепи участниците?”, коментират фенове на най-добрия ни тенисист.

Коментари