Тити Папазов се развихри след ашладисването: Продължавайте да ми плюете, да ми завиждате и да търсите кусури

1086
Тити и Наско

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов каза, че играчите са покрили изискванията му при победата с 83:63 над Черно море Тича в четвъртфинал от турнира за Купата на България. Наставникът отново говори доста пред медиите, обявявайки целите, които възпитаниците му и той имат, като в същото време отчете, че критиките го правят по-силен.
„Доволен съм. Изискването беше -15. И да са отбелязали 60 точки. Те са вкарали 63, от които 39 първото полувреме. Ние имаме потенциал и състав, в който 12 играчи имат своето присъствие. Рано е още всеки да свикне с тази роля. Не се притеснявам. Смятам, че всеки един играч от Левски Лукойл може да бъде в първите трима на всеки един отбор в България“, анализира срещата Папазов.След ашладисването Валентин Златев повиши Тити Папазов от чеп за зеле до треньор, политик, общественик, артистПреди почти десет години (12 март 2008 година) президентът на БК Лукойл Академик Валентин Златев зая…Jan 3 2018bgsport.net

„Огромния ресурс от играчи ни дава възможност в последната част да печелим с 22:8, а в предишната с 27:16. Събрани са едни от най-класните български играчи, без две-три имена. Разлика от 20 точки е добра. Смятам, че трябва да отидем отговорно във Варна. Най-лесно се играе срещу Лукойл. Аз мога да кажа, защото имам най-голям опит. Най-много мачове имам срещу Лукойл. Или ще победя и ще говоря, или ще философствам колко са скъпи, колко са най-добрите и така нататък“, каза още той по адрес на днешния мач.
Имаме категорична цел, поставена от спонсора, да станем шампиони. Моето категорично желание е да вземем и другите две купи. Един отбор израства само тогава, когато има високи цели. Искам да припомня на злобата и съвестта, която цари в българския баскетбол, че и миналата година този отбор беше Левски 2014 и беше девети и никой не се сещаше за него“, категоричен бе той.

„Аз съм щастлив, че днес е роден един от най-великите български баскетболисти, Георги Глушков, който категорично знае истината. Официално пред него г-жа Боянова заяви, че се оттегля, за да бъде спасен баскетбола, след което се скри, не подаде заявка за участие в първенството и ние бяхме принудени или да няма баскетбол, или да регистрираме нов клуб. Да не ме сравняват с разни отбори от окръга и малки тимчета от околията“, не спря дотук Тити.
Продължавайте да ми плюете, продължавайте да ми завиждате на мен и на отбора, продължавайте да търсите кусури, това допълнително ни дава енергия“, развихри се Папазов.
„Във всеки едн миг, в който публиката е по-малко, ще търся вината в мен и в отбора. Казах го. Клиентът в казиното е Господ. Запалянкото в залата е Господ. Ние много разчитаме на тях. В тях е големия резерв на Левски“, завърши треньорът.
Източник sportal.bgГолемият син четник Тити Папазов в нова атака: Домусчиев направи октопод в българския футбол, хвърля се всичко срещу Левски и ЦСКАТреньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, който е близък до босовете от „Герена“, отново …Oct 23 2017bgsport.net

Коментари