Трагедията е огромна! Почина наш 18-годишен спортен талант: Причините за смъртта още не са установени

2995

Ужасна новина долетя от Бургас! Баскетболната общественост в морския град потъна в скръб, след като стана ясно, че е починал един от младите състезатели на Черноморец (Бургас).
Едва на 18-годишна възраст от този свят си отиде Никола Костадинов. Талантът е преминал през всички формации на Черноморец, като от този сезон трябваше да заиграе в мъжкия отбор, който наскоро беше оглавен от Йордан Колев – aсистентът на националния селекционер Любомир Минчев. Треньорът това лято смени ЦСКА с БК Черноморец след разпадането на мъжкия баскетболен отбор на „армейците“.

Кончината на Панов и Марков покруси Мъри Стоилов: Много тъжно, много… За няколко дни изгубих двама големи приятели„Не мога да повярвам, че двамата вече ги няма – Пальо Панов и Жоро Марков. Те бяха мои приятели,  ко…Feb 20 2018bgsport.net

За момента не са ясни причините за смъртта на младия Ники, който е роден на 7 ноември 1999 година.
От публикациите му във „Фейсбук“ става ясно, че е върл баскетболен привърженик, а от футболните отбори симпатизира на Борусия (Дортмунд).
От бургаския клуб изказват най-искрени съболезнования на семейството на Ники Костадинов, близките му и приятели, към които се присъединяваме и ние от bgsport.net. Последен поклон пред светлата му памет!Потресаващи разкрития за смъртта на Емо Рачев: Приятелката му се стреснала, той издъхнал в ръцете на баща сиПочиналият внезапно 28-годишен футболист Емил Рачев, за чиято кончина съобщихме по-рано днес, е издъ…Aug 27 2018bgsport.net

Коментари