Българин изпадна в безсъзнание по време на румънското дерби, откараха го с линейка

5142
Антони Иванов

Българският футболист на румънския гранд Динамо (Букурещ) Антони Иванов претърпя ужасяващ инцидент по времето на голямото дерби на футбола в северната ни съседка срещу Стяуа.

Иванов получи тежък удар в главата, като заради него две линейки влязоха на игрището, а след продължителна лекарска помощ бе откаран в болница.

Българинът направи дебюта си за Динамо, когато се появи принудително в игра в 39-ата минута, а в самия край на първата част се сблъска ужасяващо с Дариус Олару от противниковия тим.

Играчите на терена веднага се започнаха да ръкомахат към лекарския щаб да влиза, някои от тях се бяха хванали за главата, а румънски медии съобщиха, че Иванов е бил в безсъзнание.

За секунди на главата на Иванов се е появила огромна подутина, а лекарите дори са сложили шини около врата му, за да се убедят, че играчът няма поражения и по врата.

След мача треньорът на Динамо успокои, че състоянието на българина е стабилно. Той има сериозно сътресение и съмнения за счупена скула, но е контактен.

За Иванов това бе дебют с екипа на закъсалия румънски гранд Динамо, който загуби дербито с 0:3 и остана на предпоследното място в класирането.

Коментари