Бербатов прави фурор в Пекин с легенди на Манчестър Юнайтед

371
Бербатов прави фурор в Пекин

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов посети Китай с легенди на бившия си клуб Манчестър Юнайтед. Нападателят, който стана голмайстор на Висшата лига с екипа на „червените дяволи“, участва в откриването на фен център на Манчестър Юнайтед. От кадрите си личи, че той е бил в компанията на имена като Петер Шмайхел и Уес Браун.

Бербатов беше посрещнат с бурни възгласи и аплодисменти от китайските фенове, което още помнят головете му с №9 на гърба на екипа на Манчестър Юнайтед. По време на събитието на голям екран бяха показани някои от най-знаменитите момента на българина на „Олд Трафорд“.

Бербо не пропусна да отбележи събитието в профила си във Фейсбук, като подчертава, че си е прекарал чудесно в китайската столица.

Българинът взе отношение към качествата на настоящите офанзивни футболисти на „червените дяволи“. Той отличи особено Антони Марсиал, с когото се познават от съвместния им престой в Монако.

„Аз не съм треньорът и не е моя работа да говоря, но на мен нападателите на Манчестър Юнайтед ми харесват и са достатъчно добри.

Искам да отлича специално Антони Марсиал, защото с него съм играл в Монако и знам колко е добър. Мисля, че може да стане дори по-добър, но ако е подложен на правилния тренировъчен режим, има правилното поведение и получава правилните наставления от Оле Гунар Солскяер. Ролята на мениджъра тук е много важна.

Оле беше един от най-великите нападатели на своето време и Марсиал може лесно да отиде при него и да го помоли за съвет как да бележи повече, как да се движи, как да заобикаля защитата. Така че, честно казано, не мисля, че отборът има нужда от нови нападатели“, заяви Бербо.

Коментари