Високо напрежение на „Герена“! Мъри Стоилов обяви, че е готов да си стегне багажа от Казахстан на секундата

7089
Солидна оферта Стоилов

Българският специалист Станимир Стоилов осигури четвърта поредна титла за тима на Астана в Казахстан. В мач от последния кръг на местния шампионат Астана се наложи с 2:0 над Акжаик Уралск, а това бе достатъчно за поредния трофей във витрината на клуба. Бившият наставник на Левски сподели за сериозни финансови проблеми в отбора и призна, че към момента няма ново предложение от ръководството на клуба. На пресконференцията след последния мач за кампанията, журналисти запитаха Мъри дали футболистите и треньорите ще получат бонуси за спечелената четвърта поредна титла.Браво! Мъри Стоилов изведе Астана до четвърта поредна титла на Казахстан!Отборът на Астана, чийто старши треньор е Станимир Стоилов, спечели за четвърти пореден път титлата …Nov 5 2017bgsport.net

„Чудесно е, че повдигате този въпрос. През целия шампионат не сме получили нито един бонус. Имаше забавяне на премии от миналия сезон. Това не е сериозно, защото ние изпълняваме всички поставени задачи. Може би нашите спонсори не се интересуват от това. Футболистите ми са добри момчета, до този момент те не са казали нито дума относно това. Мисля, че този проблем трябва да бъде решен час по-скоро. Затова сега не можем да говорим за каквито и да бонуси за спечелената титла. В последните три години Астана вкара много пари в Казахстан, но проблемите си остават“, откровен бе Мъри Стоилов.
„Както вече казах, до този момент не съм получил ново предложение за договор. В Европа има много добри треньори. Астана може да намери нов треньор, който да изведе клуба до нови постижения. Това е въпрос за клуба“, продължи българският специалист.
„Не казвам, че ако ми предложат нов договор ще остана. В момента имам много оферти от други клубове“, завърши Станимир Стоилов.
Информацията от Казахстан пък даде повод да се заговори във футболните среди, че именно Мъри може да се окаже заместник на намиращия се под сериозно напрежение наставник на Левски Делио Роси.

Източник: sportal.bg

Коментари