Голямата измама лъсна! Масчерано си призна, че за ПСЖ е имало поне една дузпа

614

Pащитникът на Барселона Хавиер Масчерано беше откровен и си призна, че е извършил нарушение срещу своя сънародник Анхел ди Мария в наказателното поле в края на мача срещу Пари Сен Жермен. Въпросната ситуация се разигра в 85-ата минута, при резултат 3:1. До края каталунците отбелязаха още три гола и драматично се класираха за четвъртфиналите в Шампионската лига. „Очевидно беше, че наруших правилата в единоборството с Ди Мария. Не мисля обаче, че това е основната причина да победим. Изживях една от най-великите си вечери като футболист“, сподели Масчерано.

Освен този наказателен удар за гостите може спокойно да се дадат и още две дузпи. И в двата случая отново Масчерано и Жерар Пике играха с ръка в наказателното поле. Вместо това обаче немският рефер Дениз Айтекин реши да посочи бялата точка в полза на Барса в две доста по-съмнителни ситуации. В крайна сметка Барселона победи с 6:1 и продължава на четвъртфиналите в турнира с общ резултат 6:5.

Коментари