Капитанът на испанския национален отбор Серхио Рамос е едновременно хулен и осмиван след победата на „ла фурия“ с 6:0 над Хърватия от Лигата на нациите.
Испанците се подиграха на финалиста от последното световно първенство, а рамос опита да направи същото, но обърка Хърватия със Сърбия.
Защитникът пробва да подразни съперника с двуглавия албански орел, който е запазена марка на албанците и който се появява все по често при спортни победи над Сърбия.Световен скандал: Федерер скочи на звезда на Барса, предупреди го да внимава многоОгромен световен скандал, свързан с популярен тенисист и футболист, изригна. Роджър Федерер скочи на…Aug 30 2018bgsport.net

Местните медии пък реагираха с недоумение защо Рамос атакува страната им по този начин и то без да играе срещу сърби на терена.
Ситуацията става още по-странна заради това, че Испания все още не е признала Косово и Рамос няма никакви аргументи да се подиграва на сърбите за конфликта в Косово.
След като бранителят бе атакуван за постъпката си в социалните мрежи, се появиха и негови защитници, които твърдят, че „орелът“ всъщност е пеперуда и Рамос използва подобен жест при радост след гол още през 2014 година.

Скандалът е грандиозен: Евродепутатът Николай Бареков разказа играта на Бербатов, попиля го заради комунизмаЕвродепутатът Николай Бареков попиля Димитър Бербатов заради интервюто на нападателя пред клубния са…Sep 4 2018bgsport.net

Коментари