Димитър Бербатов разкри какво ще се случи с футболната му кариера: Чакам и обаждане от Холивуд

2058

Голмайсторът на националния отбор за всички времена Димитър Бербатов сподели пред медиите впечатленията си от провелия се в Националната спортна академия детски футболен турнир „Данониада 2018“.
Нападателят обърна внимание на всяко дете, което пожела автограф, както и на техните родители, които го помолиха за снимка. Ето какво каза звездата ни за бъдещите си професионалния намерения, за критиките към него от страна на някои фенове в страната, както и за това ще спира ли с футбола:
И аз съм бил като децата. И аз съм мечтал. Започнал съм от самото начало. Посъветвах загубилите да не униват, за да се поучат от пораженията, а да не се разстройват заради тях. Когато вървиш по правилния път, рано или късно нещата трябва да се получат. Едните си мечти ги постигнах и реализирах, други не. Така е в живота.Митко Бербатов призна нещо, което ни остави без думи: Получавах ерекция, когато заставах до Руни и Роналдо (ВИДЕО)Димитър Бербатов се завърна в България, след като изтече договорът му с Керала и се зае сериозно със…Apr 22 2018bgsport.net

Не ме притесняват коментарите на някои фенове, че съм тренирал с този или онзи отбор. Всеки да си говори каквото иска. Но не им прави чест това, че са ме поставили в подобна роля. В негативна. Свободен съм да тренирам с когото пожелая. Да, точно така, правилно сте разбрали – ако нямам оферта през лятото, спирам с футбола. Все пак съм на 37. Актьорска кариера? Разбира се, чакам обаждане от Холивуд.
Треньор на деца? Направил съм известни постъпки в тази насока. Ще видим какво ще се случи, ако се случи. Не настоявам за нищо конкретно. С децата се работи много по-лесно.

Не мога да критикувам управлението на футбола ни. Аз имам правило – ако не съм част от нещо, не го критикувам и обсъждам медийно. Нямам това право. Ако не съм сигурен, че бих могъл да свърша една работа по-добре, не ми влиза в задълженията да изразявам категорично становище по съответната тема.
Да, с Мартин и Стилиян излязохме на добро ниво в чужбина. Вярно е, че сега футболистите ни по-скоро се реализират в съседни и близки до нас държави. Не знам, надявам се скоро нещата отново да се променят“, каза Бербатов.
Източник topsport.bgАми сега: Митко Бербатов изненада феновете си със снимка от архивите. Можете ли да познаете българския нападател на фотоса (СНИМКА)Бившият капитан на България Димитър Бербатов се върна в своето детство, когато бе част от школата на…Apr 13 2018bgsport.net

Коментари