квалификации българия анализ

Президентът на Българският футболен съюз Борислав Михайлов получи неприятни вести по време на 43-ия конгрес на УЕФА в Рим. Той не успя да запази мястото си в Изпълнителния комитет на УЕФА и остана извън него.
Боби Михайлов събра 22 гласа, а те не бяха достатъчни за повторното му влизане в Изпълкома.
Новият изпълнителен орган на УЕФА вече се състои от 8 членове, а не както бе досега 14. Единствената женска квота зае представителката на Франция Флоранс Хардуин.Читателите на bgsport.net: Боби Михайлов вън от БФС! Резултатите от анкетата са категоричниЧитателите на bgsport.net са категорични, че президентът на БФС Борислав Михайлов трябва да си подад…Dec 30 2018bgsport.net

Досегашният президент на централата Александър Чеферин ще продължи да ръководи структурата, тъй като бе единствен кандидат.
При Изпълкома обаче ситуацията е по-различна. Новият изпълнителен орган ще бъде съставен от 8 членове, а не както бе досега – 14. Десетима бяха кандидатите за въпросните квоти, сред които бе и Михайлов.
Бившият вратар, който от сряда е в италианската столица, където се проведе конгресът, не попадна сред новата селекция в централата.
22-та получени гласа отредиха на Михайлов едва предпоследно място при гласуването.

Новият Изпълком на УЕФА е в следния състав:
Шандор Шчани (Унгария)
Арман Дука (Албания)
Фернандо Гомеш (Португалия)
Йеспер Кристенсен Мьолер (Дания)
Андрий Павелко (Украйна)
Луис Рубиалес (Испания)
Давор Шукер (Хърватия)
Флоранс Хардуин (Франция).Клати ли се столът на Боби Михайлов: Прокуратурата и НАП проверяват БФС (ВИДЕО)Първото издание на предаването „Червен картон“ на Българска свободна телевизия започна със скандални…Jan 29 2019bgsport.net

Коментари