Не прощава! Ицо с унищожителен коментар за бягството на Роналдо

466
Ицо с унищожителен коментар

Христо Стоичков изобщо не си поплюва и в свой стил направи на пух и прах Кристиано Роналдо, който не уважи церемонията по връчването на „Златната топка”. Ицо присъства в Париж и беше от първите, приветствали победителя Лионел Меси. Аржентинецът спечели за рекорден шести път най-ценната индивидуална награда във футбола.

„Роналдо винаги, когато печели отличието, присъства на церемонията и е усмихнат. Щом обаче не е първи, го няма. Това показва какъв човек е. Той не уважава труда на колегите си“, заяви Камата пред Нова ТВ.

Кристиано остана на третото място и предпочете да остане в Италия, където получи награда за най-полезен играч в Серия А.

Втори е холандският защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк, който също захапа Роналдо. На въпрос на RTL7 дали отсъствието на португалеца означава, че той има един конкурент по-малко, Ван Дайк отговори с: „А той изобщо беше ли конкурент?“.

Далеч по-благородно бе изказването на победителя. “Кристиано не присъства на церемонията не защото е загубил в спора за наградата”, заяви Меси, но не даде обяснение за липсата на португалската звезда на Ювентус.Недостижим! Меси прегърна Шестата
Лионел Меси за шести път е футболист №1 в света със „Златната топка“ на списание „Франс Футбол“.

Коментари