Проблем с Десподов! Каляри реши къде иска да го прати под наем, той не иска

740
хамелеони

Ясно е къде ръководството на Каляри планира да прати под наем българския си нападател Кирил Десподов. В родни медии се появиха спекулации, че може да се върне в ЦСКА да трупа опит, но според медиите в Сардиния, той ще отиде в Серия Б и вече е ясен отборът, който ще го приюти до края на сезона.

Интересното е, че става въпрос за Киево. Доскорошният член на Серия А беше последният тим, срещу който родният национал се появи по време на подготовката на „рособлу“ през лятото. Тогава той вкара гол и се контузи, което му изяде мястото в състава.

Очакваше се Десподов да се върне в сметките на наставника Роландо Маран миналия уикенд, когато Каляри игра именно с „летящите магарета“ за Купата на Италия, но той не попадна сред 23-мата за двубоя. А сега се очаква да поеме пътя под наем към Верона, защото няма да запише и една игрова минута в Серия А, ако остане в сегашния си клуб.

Само че по всичко изглежда, че самият играч не се вижда в отбор от втората дивизия на Апенините. От изданието Cento Trentuno съзряха тих бунт от негова страна за изпращането му под наем в Киево заради последния му пост в Инстаграм. Десподов публикува следната сентенция: „Днес може да нямаш пари, а утре да имаш. Днес може да нямаш работа, а утре да имаш. Но днес нямаш ли чест и утре няма да имаш“, което беше разтълкувано от регионалните медии в Сардиния като явен отказ от негова страна да заиграе в по-нискоразреден тим.

Коментари