Франция завоюва световната титла за втори път в историята след победа с 4:2 над Хърватия на финала в Москва. Церемонията по награждаването на стадион „Лужники“ ще се запомни не само с проливния дъжд, който се изля, а и с още един момент. Оказа се, че една от жените, заели място до президента на ФИФА Джани Инфантино и държавния глава на Русия Владимир Путин, си е прибрала медал за себе си… при това златен!
10
Мондиал 2018 на косъм от страшна трагедия: Самолетът на Саудитска Арабия се запали във въздуха, няма пострадалиФутболната федерация на Саудитска Арабия съобщи, че самолетът с националния тим се е запалил в движе…Jun 19 2018bgsport.net

В социалната мрежа плъзнаха кадри, от които се вижда как русата дама, вероятно длъжностно лице от ФИФА, прибира отличието в джоба си, в момент, когато Антоан Гризман преминава покрай нея. Sportbible.com смята, че тя е присвоила медала за себе си.
И докато победителите от Франция години наред полагат упорит труд, преминават през всякакви трудности, за да стигнат до световния връх, то дамата „заработва“ златото само за секунди, решавайки да си го открадне.
Източник blitz.bg

Изядоха октопода пророк, който позна 3 от 3 мача от Мондиал 2018, котаракът ВладИмир заложи на Англия (ВИДЕО)Гигантското осмоного Рабио, което вярно предсказа изхода от 3 футболни мача на националния отбор на …Jul 3 2018bgsport.net

Коментари