Мъри Стоилов си намери нов отбор: Ще взима нечувани за България пари

5702

Станимир Стоилов на 90% си има нов отбор, съобщи агенция „Блиц“, като се позова на достоверни източници. Той и екипът му са уточнили почти всички важни неща, остават някои дребни детайли, които ще бъдат изчистени съвсем скоро.Пази Боже, от левскари като Мъри Стоилов„Допускам, че тези редове ще предизвикат истински гняв и недоволство, че ще доведат до многопосочни …Jan 30 2019bgsport.net

Очаква се в началото или в средата на месец май Мъри да подпише официално договора си, който ще влезе в сила от следващия сезон.
Става въпрос за клуб от руския елит, където българския специалист ще взима огромна заплата – нечувана за родните футболни стандарти.
Припомняме, че Стоилов беше и още е вариант за треньор на Фенербахче. Той обаче е предпочел офертата за руснаците поради няколко причини.

Първо, там напрежението няма да е толкова огромно, колкото шумно и напрегнато е край Босфора.
Второ, Мъри е вариант за Фенербахче, но има и други такива и при едно изчакване от негова страна той може от два стола да се озове на земята.
Трето, Стоилов няма да има проблем с адаптацията и с езиковата бариера, след като остави трайна следа като треньор на казахстанския Астана, където официално се говори казахстански, но и руски.
Медията засега няма да публикува името на новия клуб на Мъри…Мъри Стоилов откровен: Не съм предател в живота, затова си тръгнах от ЛевскиСтанимир Стоилов говори ексклузивно пред колегите Красимир Минев и Владимир Памуков за предаването „…Apr 7 2019bgsport.net

Коментари