Оплюха здраво Митко Бербатов: Ако си мъж – излизаш и говориш, а не публикуваш в Инстаграм

1080

Димитър Бербатов получи сериозен упрек от капитана на Керала Бластърс, където българинът за последно се подвизаваше в рамките на няколко месеца.
През този период от време обаче явно нападателят не е оставил особено добри впечатления сред някои от съотборниците си, най-вече сред лидера Сандеш Джингам, който заяви следното по адрес на Бербатов.
„Какво значи звездна покупка? Голямо име, нали така? Не съм против, но понякога нещата не се получават. Когато привлякохме Арън Хюз, той беше топ играч. Привлякохме Бербатов и не се получи добре. Той не бе достатъчно мъж, за да излезе и да говори пред треньора, а публикува в Instagram. Ако си мъж, излизаш и говориш“, заяви Джингам.Елена вбеси до безкрайност Бербатов, ето каква голяма беля направиПоловинката на Димитър Бербатов Елена Щилянова е претърпяла пътнотранспортно произшествие, съобщиха …Jul 6 2018bgsport.net

Междувременно стана ясно, че 28-годишният брат на Бербатов, Асен, е заплашен с шест години затвор, ако бъде признат за виновен в процеса за притежание на кокаин срещу него следващата година. За това съобщи английският вестник „Дейли стар“.
Преди това обаче Димитър Бербатов ще доведе брат си в Лондон за лечение.
Приятел на семейството заяви: „Димитър и преди е плащал дългове на брат си и въпреки че е много разочарован, иска да помогне на Асен“.
Източник topsport.bg и corner.dir.bgБащата на Митко Бербатов заживя с любовницата си: Иван взел съпругата на свой приятел футболистБащата на Димитър Бербатов се преместил да живее в София заедно с любовницата си Нора, издават близк…Jun 4 2018bgsport.net

Коментари