Петев: Левски ме търси още два пъти след събличането! Няма как да стане

1067
петев

Новият треньор на Ягелония Ивайло Петев даде интервю пред „Przeglad sportowy“. Той бе върнат на инцидента с феновете на Левски през октомври 2013 година. Тогава специалистът бе съблечен от запалянковците на представянето си, което го принуди да напусне.

Петев разкрива, че след това два пъти е бил търсен от ръководството на Левски, но е отклонил предложенията им.

„Не искам да се връщам към тази ш….а случка. Ще ви разкрия обаче нещо друго. След това от Левски ме търсиха още два пъти, защото искаха да се върна и да поема отбора. Първо ме потърсиха една година по-късно, а след половин година – пак. Много държаха на мен. След тази случка обаче нямаше как да се върна и да работя в този клуб“, заяви Петев.

Той говори и за престоя си в Омония. „Излезе интервю, което не бях давал. След този случай станах доста недоверчив. Дори имаше дълги периоди, в които избягвах медиите. Истината е, че нямах проблем за моето изказване. В началото се вдигна доста шум, но след месец всичко утихна.“

„За пръв път чувам, че съм бил един от най-лошите селекционери на България. Статистиката ми не бе толкова лоша – пет победи, два равни и шест загуби. Дори не бях уволнен. Просто аз отидох в един момент и казах, че не можем да продължаваме така. Помните онзи страхотен отбор от началото на 90-те години, но в един момент просто спряхме да произвеждаме добри играчи“, заяви още Петев.

Коментари