Първи жестоки подробности: Разбра се кой е убил Венци след финала на ШЛ

754

Както информационните агенции вече съобщиха, 51-годишният българин Венцислав е починал, минути след като неговият любим отбор Ливърпул спечели Шампионската лига. От местната полиция са потвърдили, че жертвата е българин.Ливърпул обяви раздяла с двама от шампионитеЛивърпул официализира раздялата с Даниел Стъридж и Алберто Морено. Договорите на двамата изтичат в к…Jun 5 2019bgsport.net

Медиите във Великобритния съобщават, че местната полиция е забелязала случващото се в 22:40 часа в събота по време на рутинен патрул.

Припомняме, че Венцислав Маргинов е бил нападнат, докато се е прибирал заедно с двамата си синове от група мъже, малко след като са напуснали мястото, където са наблюдавали мача в Саутпорт, Мърсисайд. Инцидентът се е случил в близост до хотел „Скарибрик” на „Лорд Стрийт“.

Маргинов е починал в болницата след три дни в кома.

Единият от синовете на българина, който е на възраст 28 години, също е бил нападнат от групата и е с наранявания.

От полицията съобщават още, че Джеймс Питър Джелинг, на 31 години, от Хемптън Роуд, Саутпорт е обвинен в тежка телесна повреда. Той се е изправил пред съда във вторник, 4 юни, и остава задържан под стража.
Друг мъж е бил освободен под гаранция.Общо 110 милиона евро в касата на Ливърпул след успеха в Шампионската лигаВнушителните 110 милиона евро ще получи английският гранд Ливърпул за спечелването на Шампионската л…Jun 2 2019bgsport.net

Коментари