Кристиано Роналдо и обвиненията за изнасилване през 2009 година са централна тема на световните издания в последните дни. Португалецът от години е заместван в какви ли не слухове, част от които са просто измислица, а в други може да има известна доза истина.
Факт е, че той обича да сменя жените и да „пробва чуждото“, за което свидетелства бившата му годеница Ирина Шейк, с която започва връзка в годината след секс обвиненията и която директно посочи изневерите му, като една от причините за раздялата. Не изневяра обаче е случаят, в който португалецът насилва сексуално тогавашния американски модел Катрин Майорга през 2009 година.Що е то лаком г*з? Роналдо да ти скъса… полата и ти брои 350 бона, за да мълчиш, но да искаш още и ощеНякои влизат в историята с постиженията си, други с простотията си. Трети – с лакомията си.
Никой не…
Oct 9 2018bgsport.net

Това е годината, в която според хронологията на връзките на известния футболист, той е без гадже. Годината, в която името на Кристиано се слага до тези на хотелиерската наследница Парис Хилтън и риалити звездата Ким Кардашиян с твърдения за връзки за по една нощ. Период, в който Роналдо се наслаждава на свободата в САЩ и купонясва с известни жени, които не му отказват.
Това безспорно влияе на нагласата му към флиртовете и го кара да не приема „не“ за отговор.
Друг факт, който силно засилва егото на футболиста в дните около предполагаемото изнасилване (юни 2009), е развитието на трансфера му от Манчестър Юнайтед в Реал (Мадрид), който е обявен само месец след аферата му в хотелската стая в Лас Вегас, завършила с обвинение. Тогава Роналдо получава онова, което иска, въпреки всички опити не на кой да е, а на легендата сър Алекс Фъргюсън да блокира сделката.

Сделка, която прави Кристиано най-скъпия трансфер в света, осигуряваща му огромна заплата и милиони фенове по света, които го обожават.
От другата страна се озовава неизвестна американка, която неведнъж признава, че отказва да търси правата си в съда, за да не бъде нападната от медиите. Както и от страх, че думите й няма да прозвучат сериозно пред авторитета на Роналдо, с когото все пак сключва споразумение да си мълчи, за да не помрачи трансфера му в Реал.
Всичко това помага на Кристиано да получи нужната увереност, която редом до силното му его се превръща в нещото, което може би го кара да действа с ясното съзнание, че извършва престъпление.Кристиано Роналдо го закърши здраво: Разследват втори случай за изнасилване с негово участие!След като бе възобновено дело за изнасилване срещу Кристиано Роналдо, което се е случило през 2009 г…Oct 7 2018bgsport.net

Коментари