Феновете на Керала ликуват: Чудесно е, че се отървахме от неблагодарника Бербатов, индийският футбол е по-добре без него

2034

Коментарът на Димитър Бербатов срещу треньора на Керала Бластърс Дейвид Джеймс, който българинът публикува в „Инстаграм“ при напускането си на Индия, предизвика остри реакции от страна на феновете и други играчи на отбора. „Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически съвети. Ритайте топката към гърдите на нападателите, след това те ще се оправят. Кой, по дяволите, играе така? Сезонът свърши! Време е да се прибирам у дома“, написа Бербатов.Разкриха заплатата на Митко Бербатов в Индия, сумата се различава драстично от първоначално афиширанатаЗвездата на българския футбол в последните години Димитър Бербатов е третият най-скъпоплатен футболи…Feb 1 2018bgsport.net

„Ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре да си замълчиш“, написа в „Туитър“ канадският национал Йън Хюм, който беше съотборник на Бербо в Керала Бластърс.
Публикацията на бившия футболист на Лестър беше придружена с хаштаг „Мисъл на деня“: #ThoughtOfTheDay.
Своите критики отправиха и някои от феновете на индийския тим. Според тях Бербатов се е посрамил с проявата си и постъпката му е проява на неуважение и липса на професионализъм.
„Това е абсолютен срам! Тотална липса на уважение! Много непрофесионално от Димитър Бербатов! Ако не си съгласен с треньора си, няма нужда да го изливаш по този начин в публичното пространство. Керала Бластърс и индийският футбол са по-добре без него! Добре, че се отървахме“, гласи един от коментарите на феновете в „Туитър“.
„Много интересни новини от Димитър Бербатов за Дейвид Джеймс. Това е футболист, който е бил трениран от някои от най-големите имена в спорта. Явно ако искаш да вземеш най-доброто от един играч, трябва да използваш силните му страни“, написа бившият футболист от Висшата лига Майкъл Чопра, който е от индийски произход.

Източник: БЛИЦ

Коментари