Шофьорът, който за малко не уби Светльо Витков, е фен на Левски

2027
Витков

Светослав Витков – лидерът на „Глас Народен“, продължи темата с кошмарите по пътя. Самият той преди няколко дни преживя ужас, в който по чудо оцеля с неговите спътници. За инцидентът вече се изписа доста, но софиянецът сподели още любопитни неща около катастрофата и след нея.

„Изчаках да видя дали медиите ще стигнат до младежа, който се опита да ни убие в полунощна събота. Нарочно не споменах името му, макар да му имам личните данни от протокола на КАТ. Странното бе, че на мястото на инцидента се появиха няколко полицейски патрулки и водеха разговори с младежа, който веднага след това си сложи маска, предполагам, за да не го снимаме. Късно“, разказа певецът и лидер на „Глас Народен“ Светльо Витков.

„Разбира се, още в неделя разгледах профила му във Фейсбук и Инстаграм: Учил в Югозападния Университет, кикбоксьор, каратист в полицейски клуб, фен на Левски… Вторник сутринта вече беше изтрил профила си във Фейсбук и Инстаграм“, допълни преживелият ужаса Витков.

„Единственото, което не може да изтрие веднага, е официалните данни за лицето, което се оказва, че през 2019-та е записал Магистърска степен по НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ в Югозападен Университет – Благоевград. Значи човекът, опитал се да ни убие, логично към момента, края на 2021 г., най-вероятно да работи в Националната ни сигурност! Вече не мога да кажа дали това е случайна катастрофа, или не… Изводите оставям на вас!“, завърши Светослав Витков.

Коментари