Левски отново на колене пред ЦСКА: Кюстендилеца нокаутира Любо Делев за 42 секунди, „синият“ фен преклони глава

4979

След като в неделя Левски загуби от ЦСКА с 0:1 с гол на Фернандо Каранга в заключителните минути на дербито, „сините“ претърпяха още едно поражение.
Двама от най-известните ултраси на съперниците – Иван Велчев-Кюстендилеца и Любомир Делев, се срещнаха в битка с голи ръце и един от лидерите на Сектор „Г“ спечели за 42 секунди. Това стана ясно от комуникация между феновете на ЦСКА и Левски във Фейсбук.
Боят се състоя, след като Любо Делев предизвика Кюстендилеца с транспарант по време на Вечното дерби. Велчев прие предизвикателството и победи.
66
Иван Велчев-Кюстендилеца
67
Любомир ДелевИ накрая печелят червените. Хегемонията на ЦСКА във вечното дерби: И на слънце, и на дъжд, и на сняг – победителят е единВечното дерби е интригуващ мач, в който 22-ма футболисти тичат след една топка и накрая печелят черв…Mar 21 2018bgsport.net

Въпреки това привърженикът на „сините“ демонстрира мъжество и написа след поражението: „Паднах с достойнство! Хубав бой! Пак ще се видим някой ден!“.
Росен Петров-Животното също се намесва в дискусията, като и той демонстрира уважение към ултрасите на големия съперник: „Кой не се е бил, той не е губил“. По думите му, той е спрял Кюстендилеца от продължаване на боя, защото се е наложило. Разбира се, в съобщенията има и нормалните закани между „сини“ и „червени“.
Източник gol.bgЛегендата Паро Никодимов скастри звездата Фернандо Каранга и даде точната рецепта как ЦСКА ще вземе титлатаЦСКА искаше повече победата във вечното дерби и с известна доза шанс стигна до нея. Отборът излезе, …Mar 21 2018bgsport.net

Коментари