Нов скандал в агитката на „Левски“, ултраси се бият помежду си. Сектор „Г“ в еуфория от провала на „сините“

3300

Още две фракции от агитката на Левски ще трябва да стоят далеч една от друга за мача с Ботев (Пд) в неделя, а и след това. „Меридиан мач“ съобщи, че в петък, когато Левски разгроми със 7:0 Верея, се е стигнало до напрежение между „Синя хунта“ и „Хаджи Димитър бойс“. Стигнало се е и до юмручна разправа между техни членове преди да се намесят стюардите.
Двете фракции са съставени предимно от тийнейджъри, а между тях има скандал, който е на личностна основа. Мнозина обаче прибързаха да включат в него „София-Запад“ и „Южната дивизия“, които този път обаче нямат нищо общо.
На „Герена“ обаче са категорични, че не искат в бъдеще подобни сцени. А и местата, които си заемаха досега в Сектор А ултрасите, са доста близо до Семейния сектор, на който се разчита да създаде ново поколение привърженици на Левски.Левски трепери за Холмар Ейолфсон, исландецът може да бъде аут за много дълъг периодОще в началото на мача срещу Черно море, спортно-техническият щаб на Левски получи много лоши новини…Nov 1 2018bgsport.net

На противоположния полюс пък е настроението в Сектор „Г“. Феновете на ЦСКА не пропуснаха да се помайтапят с Левски, който снощи отпадна на 1/8-финал за Купата на България. „Сините“ отстъпиха пред Черно море във Варна след изпълнение на дузпи. Куриозен пропуск направи Нашименто. Той явно се подхлъзна и прати топката високо над вратата.
Ето част от майтапите от страна на „армейците“ в социалните мрежи:
„Пак няма да има Купа. Няма да има и титла. Продължава да няма козирка…“;
„Прокобата се завърна! Няма изглед да спре!“;
„Левски снощи се маскира на 1/4-финалист за Купата“;
„Ако Левски иска да бъде на 1/4-финал, нека се маскира на Черно море“;
„Да бяха дали бонбон на Нашименто, за да не им прави номер“;
„Добрата новина е, че след загубата ще сложат цена на билет за мача им с Ботев 30 стотинки“;
„Разликата между Левски и Шопската салата е, че салатата си има купа“.Ако дузпата за Левски срещу Черно море е 1000%, колко е дузпата за ЦСКА срещу Левски? 4000%?Не се научиха на „Герена“ – стисни зъби и приеми загубата като мъж. При провал все някой е виновен, …Oct 31 2018bgsport.net

Коментари