След атаката срещу фенове на Левски: Осъдиха по бързата процедура хулиганите от Братислава

1070
След атаката срещу фенове на Левски

Властите в Словакия наложиха присъди по бързата процедура на феновете на Краковия и Аякс. Хулиганите ще лежат 6 месеца в затвора, след като атакуваха привърженици на Левски миналата сряда в Братислава. Каре холандци и трима поляци влизат зад решетките. Присъдите са окончателни.45 са задържаните левскари в Братислава, освобождават ги тази сутринПо първоначални данни 45 са задържаните българи след сблъсъци на футболни запалянковци в Братислава.…Jul 11 2019bgsport.net

„Съдът реши да наложи тези санкции на обвиняемите, както по отношение на сериозния характер на техните действия, така и като общо възпиращо средство за в бъдеще“, призна говорител на съда в Братислава. Освен това холандците и поляците са със забрана да посещават спортни събития в Словакия в рамките на следващите 3 години.

Както вече стана ясно, именно от ултрасите на Краковия и Аякс тръгна мелето в центъра на града. Бързата намеса на полицията предотврати по-сериозни инциденти, а задържаните левскари бяха пуснати веднага, след като стана ясно, че не носят вина за случилото се.

Коментари