Така е по пернишки: Влязоха, набихме ги, всичко е в рамките на нещата. Нека се правят на мъжкари, ама после да не реват (ВИДЕО)

3359

Полицията продължава да разпознава и издирва участниците в боя в Пазарджик. В събота фенове се сбиха по време на мача между местния Хебър и Миньор Перник. Пред bTV привържениците на гостите от Перник заявиха, че са жертва на организирано нападение. Според тях нападателите са фенове на Левски и ЦСКА и са ги атакували с предварително поставени на стадиона метални тръби. „То се вижда… Първите седелки където летят. Първото нещо – първо те хвърлят, ние им отвръщаме. Те влизат, ние ги набихме. Мислим, че всичко си е протекло съвсем в рамките на нещата“, коментира фенът на Миньор Асен Асенов.

Страшна чобания на мач от Трета лига! Бой до кръв между агитките на Хебър и Миньор, перничанин стреля с пушка (ВИДЕО)Мачът от Югозападната Трета лига между Хебър (Пазарджик) и Миньор (Перник) беше белязан от грозни сц…Aug 27 2017bgsport.net

„Идват, нахлуват, с винкели, почват ни, като камикадзе, един много голям мъжкар почва да се развихря с винкела, да се прави на мъжага. Набиха му плесниците съвсем заслужено. Мисли, че като ходи на фитнес малко и се зоби, че може и да се бие и си е повярвал едва ли не. Ако не беше с винкел и не беше прескочил, мога да ви кажа, че вероятно и жив нямаше да си отиде. Той какво прави при нас? Били сме го, плаче после. Защо плаче? Удариха на камък, защото имаше 10-15 човека, качествени, от нашите, които им показаха за какво става на въпрос. Секторът беше идеално изметен. Нямаше нито едно камъче. Аз лично търсих нещо да хвърля и нямаше. Като се хвърляше, пада нещо, взимаме го и обратно по тях се хвърля. Това е. Ние не се хвърляме, ние се бием с плесници, защото сме мъжкари“, обясни още перничанинът.

Източник: bgfootball.com

Коментари