Истинското им лице – ултрас на Левски е изтезавалият с часове кученцето Мечо (ВИДЕО 18+)

534
Animal Rescue

Ултрас на Левски изтезава беззащитни животни от години в дома си. Става въпрос за лицето Захари Шулев, изловено от организацията за защита на четириногите „Animal Rescue“, пише Новини.бг.

Ето цялото съобщение на „Animal Rescue“:

„Човек излиза от дома си и примамва с храна бездомно куче.
Кучето подтичква след него, щастливо размахало опашка.
Четири часа по-късно, същият човек се появява. Носи кучето на ръце и го захвърля край пътя. Кучето не помръдва. Вече не тича, защото има счупени кости и множество порезни рани. Не маха с опашка, защото изпитва неистова болка .
Там го намират сутринта съседи.
Кучето е Мечо.
Десетина годишно момче, обичливо и добронамерено.
Сега Мечо е при нас.

Направихме малко разследване. Издирихме и изгледахме видео записите от околни охранителни камери. Не бяхме готови за това, което видяхме.
Задавахме въпроси и получихме ужасяващи отговори.
Свидетели разказват, че това насилие продължава от години. Че са чували писъците на безброй кучета и котки, че са намирали осакатените им трупове. Че са търсили съдействие от полицията, но не са го получили…

Ние вярваме, че за да заработи системата, трябва да я накараме да работи. Предадохме на полицията записите от камерата, имената на десетки свидетели (сред тях и деца, видели и чули неща, които никой не трябва да вижда и чува); епикриза от Централна ветеринарна клиника, където настанихме Мечо за денонощно наблюдение през първите няколко дни, след намирането му. Епикриза, в която се констатират счупените кости и порезните рани.

И докато заедно с доктор Златинов се борим за Мечо, очакваме с нетърпение полицията и прокуратурата да си свършат работата по начин, който да прекрати тази чудовищна жестокост, продължила дълго и отнела незнайно колко животи.
Защото, според законите на България, насилието срещу животни е престъпление. И е време за престъпленията да има наказания.“

Домът му е в ж.к. „Карпузица“, където десетки от мрежите са в готовност да потърсят отговорност от изверга. Според неофициална информация той е и зоофил (упражнява насилствено съвокупление с кучета – б.р.).

Коментари