Венци Стефанов: Въвличат премиера в капани! Колко пъти Борисов да спасява Левски и ЦСКА?

1175
Левски Славия

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов бе потърсен за коментар относно думите на Георги Марков. Бившият член на УС на Левски призова Бойко Борисов да спаси „сините“ от тежката ситуация, в която клубът се намира. Стефанов смята, че премиерът достатъчно е помогнал на Левски и ЦСКА и повече не трябва да го въвличат в подобни капани. Босът на „белите“ смята, че Левски може да бъде клуб без борчове само при един човек в България и това е Кирил Домусчиев.
Ето какво заяви Венци Стефанов пред Sportal.bg:
Познавам Георги Марков от 25 години. Познавам го като заклет левскар и брилянтен юрист. С думите, които е казал, прави лоша услуга на премиера. Борисов вече няколко пъти спасява Левски, ЦСКА, Берое, Ботев Пд и други клубове. Още колко пъти трябва да го прави? Той достатъчно помага. Колко пъти спасява Левски и ЦСКА от фалит? Те трупат задължения, а той ги спасява. Това е грешен начин. Левски трупа милиони задължения, а все друг им е виновен и някой трябва да им помага. Гриша Ганчев започна да плаща и там нещата са по-добре. Левски има мощни спонсори.Извънредно решение на Спас Русев, заради кризата Левски продава голямата си звездаФеновете на Левски следят със свити сърца новините от Герена в последните дни. И поводи за притеснен…Dec 26 2018bgsport.net

И в момента има такъв. Какво трябва да стане, за да не трупат борчове? БНБ ли да им станe генерален спонсор?
Сираков и Стоилов да се върнат и Левски ще се оправи. Да не би случайно да са ученици на Копълфийлд? Спокойно, Наско ще го направи още първия път, когато го повикат. Мъри трябва да няма мозък, за да се върне в Левски в тази неразбория. За да върви един клуб, са нужни добри специалисти, но също така трябва добра организация и пари. Всеки кадърен специалист ще иска ред в клуба. Те още кабриолета не са си оправили, но за сметка на това трупат задължения. Вижте, ще ви кажа, че само при един човек Левски може да няма борчове и това е Кирил Домусчиев. За да се снимат с Ривалдо, Левски привлече неговия син. На месец това момче получава пари колкото стотина пенсионери.

Имаха отлични специалисти като Йоканович и Петрович, но ги изгониха. Сигурно сега някои хора ще започнат да крещят по мен, но аз съм длъжен да кажа истината. Пожелавам на тези, които пишат срещу мен, да им се случат два пъти на тях нещата, които драскат и мислят по мой адрес. Колко пъти на Левски и ЦСКА ще им се спестяват данъци и задължения? Докога държавата ще им помага?
Останалите клубове, които са изрядни какво да кажат? Славия няма нито стотинка задължение. Ние може да подкрепяме правителството и без да ни се помага. Затова нека не въвличат в този капан премиера. Той достачно помага. Въпреки критиките, които отправям и смятам, че са заслужени, пожелавам на всички левскари здраве, късмет и щастие. Сигурен съм, че някой ден за Левски ще се намери човек с авторитет и здрава ръка, който да сложи ред в клуба“.Спас Русев: Не съм собственик на Левски, готов съм да си подам оставкатаБосът на Левски Спас Русев коментира пред „Блиц“ ситуацията в клуба. Ето как бизнесменът отговори на…Dec 23 2018bgsport.net

Коментари