Гриша Ганчев развързва щедро кесията: ЦСКА няма да жали средства, привлича поне петима нови футболисти

3984
Родриго Енрике

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев няма да жали средства за лятна селекция на отбора. „Червените“ ще привлекат поне 5 нови футболисти, всичките от чужбина, с ясната идея да се повдигне качеството на състава и да се засили конкуренцията.
Със сигурност на „Армията“ ще привлекат вратар, ляв защитник, който да е алтернатива на неубедителния Жеферсон, плеймейкър, както и крило.
За подобна мащабна селекция намекна и главният скаут Велизар Димитров, който говори по време на юбилея на ЦСКА преди няколко дни.В ЦСКА май обявиха, че няма да е само Каранга: Директор на „червените“ призна за оферти към клубаСпортният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви при откриването на „Червения път“, че е изключително …May 4 2018bgsport.net

Междувременно ръководството на ЦСКА специално благодари на всички, които взеха участие в 70-годишния юбилей на клуба.
Ето какво написаха „червените“ на сайта си:
„Армейци,
на 5 май заедно отпразнувахме 70-годишния юбилей на ЦСКА.
По грандиозен, вълнуващ и неповторим начин.
Така, както клубът заслужава и му отива!
Заради всички успехи, титли, купи и медали, спечелени през годините, но най-вече заради всички Вас – привържениците, които го обичат и подкрепят!
Този невероятно емоционален празник нямаше да се състои без Вашата любов и отдаденост към армейската кауза. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че уважи с лично присъствие нашия юбилей! Също така на министъра на отбраната Г-н Красимир Каракачанов, че разреши участието на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и така се върнахме към корените си! Защото още от самото си създаване ЦСКА има генетична връзка с българската армия и нашето желание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!
Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа съдействие и помощ, за да може ЦСКА вече да разполага с модерна тренировъчна база, а вярваме – скоро и с красив стадион!
Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните усилия на стотици хора. Бихме искали да благодарим на генерал Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на ВВС генерал майор Цанко Стойков за незабравимия миг, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.
Нашите почитания и към близо 500-те легенди и заслужили спортисти, които специално дойдоха за церемонията от всички краища на страната и света.
Аплодисменти и за организаторите от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, реализирали този спектакъл!
Благодарим!
От ръководството“.
Източник topsport.bgТова ли е рецептата? Легенда на ЦСКА назова най-големия проблем за „червените“ и как могат да го преодолеятЕдин от легендарните футболисти на ЦСКА – Цецо Йончев, се прибра в България, за да празнува 70-годиш…May 4 2018bgsport.net

Коментари