Министър Кралев към феновете на ЦСКА: Базите са си ваши и никой не може да ви ги вземе!

1647

Спортният министър Красен Кралев отговори на фенове на ЦСКА, които отправиха въпроси към него относно дългоочаквания нов Закон за спорта. Държавникът проведе дискусия с тях през „Фейсбук“.
„Много ясно казах преди месеци, че процесът е излязъл извън моя контрол и е изцяло в правомощията на депутатите. Доколкото ми е известно, не са спрели да работят. Имаше много промени, които забавиха малко финализирането на окончателните текстове. На 19 септември законът излиза окончателно от комисията и влиза за гласуване в пленарната зала. Този закон е мой проект и на мен ми е нужен много повече, отколкото на вас. Единственото, което очакваме, е договорът с държавната фирма да се изпълнява, което е нормално.ЦСКА се разделя с основен играч през зимата, португалци набелязаха друг титуляр на Ел МаестроПортугалският елитен Беленензес проявява интерес към офанзивния халф на ЦСКА Тиаго Родригес. 26-годи…Sep 10 2018bgsport.net

Не ми се иска да вярвам, че някой се опитва да ви заблуждава. Ние не сме ви враг и всичко, което сме обещали към вас, сме изпълнили“, написа Кралев.
„Комисията, която работи по закона и трябва да го предаде за гласуване на второ четене и неговото приемане, се ръководи от Славчо Атанасов. По принцип всеки закон е в ръцете на депутатите и извън контрола на министъра като процедура. Това е цялостен нов закон за спорта и имаше много предложения, дискусии и промени в текстовете. Правя всичко възможно работата по него да приключи по-бързо. Това е мой проект и аз държа изключително много на него“, добави Кралев.
Той направи и още едно директно обръщение към феновете на ЦСКА: „Базата и сега е ваша и никой не може да ви я отнеме. Единственото задължение на клуба е да инвестира в нея“.Димитър Пенев анализира двете победи на България: По мое време ЦСКА имаше по 7, 8, 10 националиБългария победи Норвегия с 1:0 снощи в мач от новия турнир Лига на нациите, записвайки втори пореден…Sep 10 2018bgsport.net

Коментари