Руснак мачка останалите нови в ЦСКА

1597

ЦСКА през това лято се подсили с петима нови чуждестранни играчи – Диего Фабрини, Греъм Кери, Тони Уот, Денис Давидов и Густаво Бузато. В бройката не влиза Нуно Томаш, който беше част от „червените“ и през пролетта, а сега правата му бяха просто откупени.Първите два мача на ЦСКА от новото първенство ще са в делничен денЦСКА ще приеме Етър в първия кръг от новия сезон на 12 юли от 21:00 часа, пише „Тема спорт“. Двубоят…Jun 27 2019bgsport.net

„Блиц“ направи справка на популярността на петте нови попълнения на „армейците“ и очакванията ни се разминаха с реалността. Заради демонстрираната голяма любов от феновете на Плимут към Греъм Кери, мислехме, че ирландецът ще има доста харесвания в социалните мрежи.

Оказа се точно обратното, 30-годишният атакуващ халф е с най-малко последователи в „Инстаграм“ от петте нови в ЦСКА, а във „Фейсбук“ не може да се открие официален негов профил.

Най-голяма популярност в „Инстаграм“ има руският нападател Денис Давидов, който има почни 54 000 последователи и гази останалите нови чужденци на „Армията“. Не може да се разбере броят на приятелите във „Фейсбук“ на 24-годишният московчанин, тъй като профилът му е заключен.

Шотландският таран Тони Уот е втори по популярност в „Инстаграм“ сред новите в ЦСКА, но във „Фейсбук“ ситуацията е същата като при Кери. Тук обаче има известна разлика, тъй като 25-годишният Уот има няколко фен страници, които обаче са с много малък брой последователи. Някои от тях са харесани от едва по 4-5 човека.

ИНСТАГРАМ
Греъм Кери – 990
Диего Фабрини – 3351
Густаво Бузато – над 12 600
Тони Уот – над 15 000
Денис Давидов – над 53 800

ФЕЙСБУК
Густаво Бузато – 5112
Диего Фабрини – 1715
Денис Давидов – заключен профил
Тони Уот – не се открива официален профил
Греъм Кери – не се открива официален профилГеорги Димитров-Джеки: Отстреляха всички хора в ЦСКА, които разбират от футболЛегендата на ЦСКА Георги Димитров не пожела да взима страна в спора между други „червени“ любимци Ст…Jun 27 2019bgsport.net

Коментари