Нов кошмар за Ивайло Петев: На Герена го съблякоха, в Кипър го издирват с полиция след скандала

1238

Тримата играчи на Омония (Никозия), които бяха обвинени от Ивайло Петев, че са играли съмнително в някои мачове, са внесли жалба в полицията срещу него. Новината съобщи телевизия „ANT1“.
Органите на реда в Кипът ще търсят и днес специалиста, за да обясни думите си.
Става дума за футболистите – Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш. Те са португалци, като първият има и кипърски паспорт. Петев обясни, че ги е отстранил от отбора, но под натиск от ръководството са били върнати.Напрежението около Петев нараства: Българинът обвини Омония в уреждане на мачове, от клуба не му останаха длъжниРъководството на Омония (Никозия) не е останало никак доволно от изявленията на старши треньора Ивай…Mar 20 2018bgsport.net

Българският наставник е предоставил видеа на президента на Омония, които иска да използва като доказателства за думите си.
Радио „Астра 92.8“ съобщава, че не само въпросните трима са с подозрително поведение. Засегнатите играчи са се обърнали към Синдика на играчите в Кипър за защита. Те са потвърдили, че са готови на да съдействат на полицията, за да изчистят имената си.
Източник topsport.bgДе го чукаш, де се пука: Ивайло Петев каза каква е рецептата за силен национален отбор на БългарияНовият наставник на кипърския гранд Омония Ивайло Петев коментира назначението си, а също така и изк…Dec 29 2017bgsport.net

Коментари