Свършва ли одисеята на Бербатов в Индия: Шефовете недоволни от българина, уволняват го още този месец

2399

Българският нападател Димитър Бербатов може да приключи с индийския Керала Бластърс още този месец, твърдят медиите в страната. Голаджията дойде през ноември в клуба, но така и не успява да покаже класата си. Той пропусна и няколко мача заради контузия, а в момента също е в лазарета.
Според „Sportskeeda“, шефовете на клуба вече сериозно обмислят възможността да се разделят с Бербатов още този месец, докато трае трансферният прозорец. Така ще бъде освободено място за друг чужденец, който да бъде по-полезен за клуба.Възможно ли е? Има вариант Бербатов все пак да заиграе в Берое, ето какво разкри треньорът на заралии Александър ТомашСтарши треньорът на Берое Александър Томаш призна, че се водят преговори с двама футболисти, а също …Jan 16 2018bgsport.net

Все пак има и противници на тази идея сред ръковоството на Керала. Според тях Бербатов е много полезен с опита си за младите индийски играчи и може да помогне много за тяхното израстване. Те са на мнение, че Бербо трябва да остане до края на договора си, дори и това да е само за да помага на младите.
Междувременно Керала Бластърс записа поредна загуба в шампионата на страната, като отстъпи с 1:2 от гостуващия Гоа. Димитър Бербатов отново не игра, което e четвърти пореден двубой извън групата за българина. Керала е на 7-о място в класирането, като се отдалечи на 5 точки от топ 4.
Източник blitz.bgКариерата на Митко Бербатов в Индия зацикли, нападателят обаче взе едно от най-важните решения в живота сиДимитър Бербатов и Елена Щилянова обмислят да узаконят връзката си, разбра БЛИЦ от достоверни източн…Jan 15 2018bgsport.net

Коментари